„Este o ruşine”. Doi europarlamentari critică în termeni duri prezenţa în Parlamentul European a fiicei purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin

Postat la 26 februarie 2019 42 afişări

Doi europarlamentari au reacţionat în termeni duri la informaţia potrivit căreia fiica lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin, lucrează ca intern în Parlamentul European şi are acces neîngrădit la diferite documente UE.

„Este o ruşine”. Doi europarlamentari critică în termeni duri prezenţa în Parlamentul European a fiicei purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin

Elizaveta Peskova, fiica de 21 de ani a purtătorului de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, lucrează ca stagiar pentru europarlamentarul francez de extrema dreaptă Aymeric Chauprade, a descoperit Europa Liberă.

 

Aymeric Chauprade a fost unul susţinătorii fervenţi ai anexării în 2014 de către Rusia a Peninsulei Crimeea. De numele politicianului este legat însă şi scandalul Air Cocaine din 2013, care a dus la mai multe arestări de cetăţeni francezi, în Republica Congo, pentru implicarea în traficarea pe calea aerului a nu mai puţin 700 de kilograme de cocaină.

 

„Este o breşă în regulile generale de securitate din Parlamentul European”, a catalogat Sandra Kalniete, eurodeputat letonă din cadrul Partidului Popular European (PPE), prezenţa Elizavetei Peskova în Legisaltivul de la Bruxelles, transmite Europa Liberă.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.