Enel a numit un nou şef al firmelor de furnizare a energiei electrice din România

Autor: Carol Dan Postat la 06 martie 2015 115 afişări

Grupul italian de utilităţi Enel l-a numit pe Michele Grassi în funcţia de director general al firmelor Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, active pe piaţa românească a furnizării de electriciate.

Grassi are o experienţă de peste 17 ani în sectorul energiei electrice, iar înainte să vină în România a condus echipa firmei Enel.Si specializată în francize în Italia, se arată într-un comunicat al Enel.

În calitate de director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Grassi va coordona toate activităţile de furnizare şi vânzare ale Enel în România, dar şi pe cele de relaţii cu clienţii şi departamentul care gestionează serviciile cu valoare adăugată.

Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au împreună o bază de 2,7 milioane de clienţi şi furnizează electricitate în zece judeţe din România, respectiv Timiş, Arad, Hunedoara, Caraş-Severin, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea, Constanţa, Ilfov, Giurgiu şi Bucureşti.

Grupul italian Enel este prezent pe piaţa energetică românească din 2005.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ENEL,
DIRECTOR,
/actualitate/enel-a-numit-un-nou-sef-al-firmelor-de-furnizare-a-energiei-electrice-din-romania-13942231
13942231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.