EMOŢIONANT: Cum şi-au salvat părinţii fetiţa de trei ani după ce un imobil s-a prăbuşit. Ei şi-au pierdut viaţa

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 12 octombrie 2016 1560 afişări

O fetiţă de trei ani a supravieţuit prăbuşirii unor clădiri, în estul Chinei, fiind găsită în viaţă miercuri în braţele părinţilor morţi, anunţă presa chineză, citată de cotidianul USA Today.

EMOŢIONANT: Cum şi-au salvat părinţii fetiţa de trei ani după ce un imobil s-a prăbuşit. Ei şi-au pierdut viaţa

Fetiţa a fost găsită sub ruinele unei clădiri la 14 ore după prăbuşire, în oraşul chinez Wenzhou. Douăzeci şi două de persoane au murit în accident, iar şase au supravieţuit.

Fetiţa a fost găsită în braţele tatălui ei, care a decedat în urma prăbuşirii imobilului. Potrivit Televiziunii publice chineze, CCTV, copilul are doar răni minore.

"Prima dată am găsit un tânăr decedat. Apoi, am scos cadavrul soţiei acestuia şi sub corpurile lor am găsit fetiţa", a declarat un pompier, Sun Jing, citat de CCTV.

CITEŞTE INTEGRAL ARTICOLUL AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fetita,
salvare,
imobil,
prabusire,
parinti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.