Emmanuel Macron i-a promis lui Iohannis că o va susţine pe Kovesi la şefia Parchetului European

Postat la 19 iulie 2019 36 afişări

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, i-a promis lui Klaus Iohannis, într-o convorbire telefonică avută vineri,că va retrage candidatura lui Jean-François Bohnert de la conducerea Parchetului European şi o va susţine pe Laura Codruţa Kovesi pentru această funcţie,anunţă Administraţia Prezidenţială.

Emmanuel Macron i-a promis lui Iohannis că o va susţine pe Kovesi la şefia Parchetului European

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a avut vineri, 19 iulie a.c., o convorbire telefonică cu Preşedintele Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron. Cei doi omologi au abordat o serie de teme europene, cu accent pe candidatul pentru funcţia de procuror-şef european. În virtutea bunei colaborări şi a bunei înţelegeri între cei doi şefi de stat, Preşedintele Emmanuel Macron i-a transmis Preşedintelui Klaus Iohannis că va retrage candidatura domnului Jean-François Bohnert şi că o va susţine pe doamna Laura Codruţa Kövesi la conducerea Parchetului European”, transmite Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele David Sassoli a reiterat, joi, susţinerea faţă de Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european, anunţă instituţia, într-un comunicat de presă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
laura kovesi,
sustinere,
parchet

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.