Emigrare dramatică. Mai multe femei supuse abuzurilor sexuale au fugit cu o barcă din Coreea de Nord. Ce soartă dură au avut

Autor: Alina Mihai Postat la 14 ianuarie 2018 159 afişări

Cel puţin 12 femei din Coreea de Nord au fugit, sâmbătă, cu o ambarcaţiune de mici dimensiuni, iar două dintre ele s-au înecat în râul Mekong, a anunţat un activist sud-coreean pentru drepturile omului, citat de site-ul agenţiei Yonhap.

Emigrare dramatică. Mai multe femei supuse abuzurilor sexuale au fugit cu o barcă din Coreea de Nord. Ce soartă dură au avut

"Ambarcaţiunea precară avea o capacitate de doar 10 locuri. Este posibil ca incidentul să fi fost cauzat de supraaglomerare. Două dezertoare s-au înecat, dar alte zece au plecat înapoi spre Laos, înainte de a ajunge în Thailanda cu o altă barcă. În prezent, acestea se află în custodia poliţiei thailandeze", a precizat activistul.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coreea de nord,
femei,
abuzuri,
emigrare,
coreea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.