eMAG deschide cel mai mare showroom din provincie, de aproape 900 de metri pătraţi

Autor: Ioana Matei Postat la 11 octombrie 2017 1972 afişări

eMAG deschide cel mai mare showroom din provincie, de aproape 900 de metri pătraţi, la Timişoara, pe Bulevardul Liviu Rebreanu nr. 2-5, şi continuă strategia de extindere în offline la nivel naţional, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Ei nu oferă detalii referitoare la valoarea investiţiei în acesta.

eMAG deschide cel mai mare showroom din provincie, de aproape 900 de metri pătraţi

Timişoara devine, astfel, al doilea oraş, după Bucureşti, în care sunt deschise câte două showroom-uri eMAG. Noul magazin offline este al treilea inaugurat de eMAG, în 2017. De la începutul anului, eMAG a mai deschis câte un showroom în Bucureşti şi în Sibiu.

„Pe fondul unei cereri tot mai crescute pe piaţa bunurilor de larg consum, ne dorim să venim şi mai aproape de clienţii noştri din vestul ţării, într-una din cele mai populate zone ale Timişoarei. Noul showroom va acoperi zona de sud a oraşului, vom avea expuse peste 1.000 de produse, în aproape 900 de metri pătraţi. Estimăm că noul showroom va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual”, declară Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

Clienţii eMAG vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, peste 1.000 de produse şi accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse şi soluţii IT, gaming, aparate de îngrijire personală şi smart tech.

În perioada 12-15 octombrie, eMAG oferă, în noul showroom din Timişoara, reduceri exclusive, de până la 45%, pentru diferite categorii de produse, de la electrocasnice şi electronice, până la produse de îngrijire personală. Clienţii care vor plasa comenzi direct în showroom vor putea achiziţiona produsele în 12 rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor de cumpărături partenere.

eMAG a deschis primul showroom în 2008, în Bucureşti, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are câte două showroom-uri proprii în Capitală şi în Timişoara şi câte un showroom în oraşele Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti şi Sibiu. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa şi Piteşti.

Companie românească a fost fondată în 200 şi a devenit un lider cu prezenţă în Bulgaria, Ungaria şi Polonia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.