eMAG Black Friday în Bulgaria şi Ungaria: vânzări de 15,4 milioane euro până la ora 13, dublu faţă de anul trecut

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 noiembrie 2015 229 afişări

eMAG Black Friday în Bulgaria şi Ungaria: vânzări de 15,4 milioane euro până la ora 13, dublu faţă de anul trecut

eMAG înregistrat până la ora 13:00 comenzi de 15,4 milioane de euro în Bulgaria şi Ungaria de Black Friday, dublu faţă de anul trecut. Lansat de eMAG la nivel internaţional, pornind de la experienţa din România, Black Friday a ajuns un fenomen social şi în ţările vecine.

„Continuăm să surprindem cu fiecare Black Friday pe care îl organizăm în Bulgaria. Anul acesta am depăşit în doar 4 ore volumul de vânzări generat anul trecut în tot evenimentul”, a declarat Radu Ilinof, country manager Bulgaria.

În premieră pentru piaţa din Bulgaria, eMAG a oferit clienţilor autoturisme. Până la ora 13 au fost confirmate 5 comenzi.

Radu Ilinof, country manager Bulgaria este cel mai tânăr manager al eMAG. Are 25 de ani şi lucrează de 6 ani la eMAG, unde a avut şi primul job, în echipa de call center. Radu a absolvit Administrarea Afacerilor de la Universitatea Bucureşti. Radu conduce o echipa de 70 de oameni.

Andrei Şercanean, country manager Ungaria, a venit la eMAG de la Flanco, cu o experienţă de 9 ani în retail. Andrei a dezvoltat business-ul eMAG în Ungaria şi a organizat primul Black Friday anul trecut.  Andrei conduce o echipa de peste 100 de oameni.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/emag-black-friday-in-bulgaria-si-ungaria-vanzari-de-15-4-milioane-euro-pana-la-ora-13-dublu-fata-de-anul-trecut-14902017
14902017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.