Elveţia, Spania şi Italia, ţările cu cei mai satisfăcuţi locuitori din punct de vedere sexual. Cine urmează în top

Autor: Bogdan Enache Postat la 02 mai 2015 89 afişări

Elveţia, Spania şi Italia ocupă primele locuri într-un top al celor mai satisfăcute din punct de vedere sexual 12 ţări din lume, clasamentul fiind realizat pe baza unui sondaj în rândul a 26.000 de persoane cu vârsta de peste 16 ani, din 26 de ţări.

Potrivit sondajului global realizat de Durex, doar 44% dintre oameni sunt satisfăcuţi pe deplin de viaţa lor sexuală, informează independent.co.uk.

În urma rezultatelor acestui sondaj, AlterNet a realizat clasamentul celor mai satisfăcute ţări, Elveţia, Spania şi Italia ocupând podiumul. În mod surprinzător, Franţa, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii nu figurează în clasament.

Potrivit studiului, dacă oamenii sunt sănătoşi din punct de vedere fizic şi mintal, nu sunt stresaţi şi nu suferă de disfuncţionalităţi sexuale, dacă fac sex şi au parte de preludiu des, atunci şansele de a fi satisfăcuţi de viaţa lor sexuală sunt mai mari.

"Atingerea orgasmului este un factor cheie al satisfacţiei sexuale. Doar 48% dintre intervievaţi au spus că ajung de obicei la orgasm. La nivel global, de două ori mai mulţi bărbaţi (64%) decât femei ajung de onicei la orgasm în timpul actului sexual", potrivit Durex.

Iată topul celor 12 cele mai satisfăcute ţări din punct de vedere sexual:

1. Elveţia

2. Spania

3. Italia

4. Brazilia

5. Grecia

6. Olanda

7. Mexic

8. India

9. Australia

10. Nigeria

11. Germania

12. China

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sex,
sondaj,
elvetia,
italia,
spania,
clasament,
satisfacţie
/actualitate/elvetia-spania-si-italia-tarile-cu-cei-mai-satisfacuti-locuitori-din-punct-de-vedere-sexual-cine-urmeaza-in-top-14194810
14194810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.