Elicopter prăbuşit în Siberia: Cel puţin 19 morţi. Trei supravieţuitori au fost spitalizaţi

Autor: Raluca Manga Postat la 22 octombrie 2016 140 afişări

Cel puţin 19 persoane au murit după ce un elicopter s-a prăbuşit în nord-vestul regiunii ruse Siberia în noaptea de vineri spre sâmbătă, au anunţat anchetatorii, citaţi de site-ul cotidianului Le Figaro.

Un elicopter de tip Mi-8 care transporta 22 de persoane s-a prăbuşit vineri noapte în afara oraşului Novîi Urengoi, iar "19 persoane au decedat pe loc din cauza rănilor multiple, potrivit primelor informaţii disponibile", a anuţat Comitetul de Anchetă al Federaţiei Ruse, într-un comunicat.

Elicopterul decolase din regiunea siberiană Krasnoyarsk spre oraşul Urengoi din regiunea Iamalia-Neneţia.

Trei supravieţuitori au fost spitalizaţi la Novîi Urengoi, potrivit Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

Comitetul de anchetă a anunţat că accidentul ar fi putut fi cauzat de o încălcare a regulilor privind siguranţa în timpul zborului, o problemă tehnică sau condiţii meteorologice nefavorabile.

Potrivit aceleaşi surse, o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili dacă au fost încălcate regulile privind siguranţa în timpul zborului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
SIBERIA,
ELICOPTER

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.