Elevii unei şcoli gimnaziale din Gorj învaţă în clase în care temperatura coboră la 8 grade

Postat la 07 decembrie 2016 47 afişări

Aproximativ o sută de elevi de la şcoala gimnazială din comuna Stăneşti, judeţul Gorj, stau, de aproximativ o săptămână, la ore, cu geci şi mănuşi, în clase temperatura coborând chiar şi la 8 grade, din cauza unor defecţiuni la centrala termică.

Elevii unei şcoli gimnaziale din Gorj învaţă în clase în care temperatura coboră la 8 grade

Autorităţile locale susţin că până la rezolvarea problemei, copiii ar putea fi trimişi forţat în minivacanţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De aproximativ o săptămână, elevii de la Şcoala Gimnazială Stăneşti sunt nevoiţi să stea la cursuri îmbrăcaţi în hainele de iarnă, pentru că în clase temperaturile sunt cuprinse între 8 şi 10 grade Celsius.

Părinţii sunt revoltaţi şi cer să fie luate urgent măsuri.

”Este frig, mai rău ca afară. Directorul spune că e veche centrala şi nu poate să o mai repare. De doi ani merge la fel. Vin copiii şi ne spun că îngheaţă de frig şi nu mai pot să stea la ore. Nu ia nimeni nicio decizie”, a spus tatăl unui elev.

”Am un băiat în clasa a VIII-a şi nu au căldură deloc în clasă. Sunt bolnavi, le dăm tratamente tot timpul. Centrala e veche şi nu se poate repara. Domnul primar a zis că încearcă şi, dacă nu se rezolvă, stagnează copiii câteva zile şcoala, ca să schimbe centrala”, a declarat mama unui alt elev.

Defecţiunile la centrala termică au apărut înainte de minivacanţa de 1 Decembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elevi,
grade,
coboare,
gorj,
scoli,
centrala,
scoala,
cauza,
comuna,
copii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.