Elena Udrea, mesaj pentru Florian Coldea şi cei care au rămas „la butoanele puterii oculte”: Lichelelor, abuzurile se plătesc/ Ce spune despre Sebastian Ghiţă şi Radu Mazăre

Postat la 05 ianuarie 2018 237 afişări

Fostul ministru, Elena Udrea, a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, pentru Florian Coldea şi cei care au rămas „pe la butoanele puterii oculte din România”, că abuzurile pe care le fac nu vor rămâne neplătite, vorbind şi despre fuga lui Sebastian Ghiţă şi Radu Mazăre.

Elena Udrea, mesaj pentru Florian Coldea şi cei care au rămas „la butoanele puterii oculte”: Lichelelor, abuzurile se plătesc/ Ce spune despre Sebastian Ghiţă şi Radu Mazăre

„Coldea si cativa ai lui, ramasi inca pe la butoanele puterii oculte din Romania, se dau acum de ceasul mortii cum a plecat Mazare din tara si a cerut azil pe undeva. Doua lucruri vreau sa spun, acestor nemernici:

1) Daca ce se intampla in Romania si in special in justitie este corect si conform cu legislatia internationala privind drepturile omului si etc., atunci Mazare va veni fedeles inapoi, la cererea autoritatilor noastre. Deci nu au de ce sa isi faca griji, nu-i asa?

2) Ce se mai intampla cu Ghita??? Aud? Ce a mai facut Sistemul sa il aduca in tara? Nu le mai aud gura nici slugilor dn presa gen Tapalaga, Dogioiu si altii de teapa lor!!! Nu va intereseaza sa il aduceti pe “fugarul” Ghita inapoi? Evident ca nu! Pentru ca va e frica de ce poate spune si proba Ghita. Ca poate sa scoata nu doar biletele de vacanta la Paris, Dubai, Seychelles etc., pe care vi le-a platit, casete cu Coldea si Kovesi pe la vilele lui si prin vie, ci chiar dovezi ale afacerilor pe care le-ati impartit si multe altele facute la cererea voastra!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.