Elena Udrea, acuzată de spălare de bani în dosarul Microsoft

Postat la 29 ianuarie 2015 106 afişări

Elena Udrea este acuzată de spălare de bani şi fals în declaraţii, au transmis surse judiciare pentru gândul. Elena Udrea a fost citată, joi, la DNA în dosarul Microsoft. Elena Udrea este acum audiată la DNA. Fostul candidat la prezidenţiale a anunţat pe contul de Facebook că merge la DNA. Elena Udrea a fost citată, joi, la DNA într-un dosar de corupţie. Elena Udrea este în drum spre DNA. Fostul candidat la prezidenţiale a anunţat pe contul de Facebook că merge la DNA.

Elena Udrea, acuzată de spălare de bani în dosarul Microsoft

 Fostul ministru Elena Udrea a anunţat pe Facebook că a fost chemată la DNA şi s-a arătat nedumerită de faptul că a fost chemată cu mandat de aducere la DNA. ”Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză”, a precizat Udrea pe Facebook.

Surse judiciare au explicat că parchetul a decis să emită un mandat de aducere pentru că astăzi vor fi chemate la DNA mai multe persoane.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elena-udrea-acuzata-de-spalare-de-bani-in-dosarul-microsoft-13792569
13792569
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.