Egis va face studii de fezabilitate privind variantele de ocolire a oraşelor Comarnic şi Buşteni

Autor: Emil Popescu Postat la 29 mai 2015 148 afişări

Firma Egis România va efectua, în termen de patru luni, studiile de fezabilitate pentru construcţia variantelor de ocolire a oraşelor Comarnic şi Buşteni, situate pe DN1 (E60), pe Valea Prahovei.

Pentru aceste lucrări, firma a semnat două contracte de 128.900 lei fiecare, fără TVA, cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

"Având în vedere faptul că acest drum este deschis traficului internaţional, iar intensitatea traficului pe DN 1 este în continuă creştere şi datorită faptului că drumul face legatura între două mari oraşe, Bucureşti, respectiv Braşov, s-a impus realizarea unor studii de fezabilitate ce vor avea ca scop principal studierea realizării variantelor de ocolire a oraşelor Buşteni şi Comarnic, necesare pentru creşterea capacităţii de trafic pe tronsonul aflat pe Valea Prahovei", arată CNADNR, într-un comunicat.

Finanţarea contractelor este asigurată de la bugetul de stat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DN1,
CENTURI,
/actualitate/egis-va-face-studii-de-fezabilitate-privind-variantele-de-ocolire-a-oraselor-comarnic-si-busteni-14360839
14360839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.