Eduard Hellvig, nominalizat pentru funcţia de director al SRI, va fi audiat marţi în comisii

Autor: Eliana Radulescu Postat la 23 februarie 2015 42 afişări

Europarlamentarul Eduard Hellvig, nominalizat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de director al SRI, va fi audiat marţi în comisiile parlamentare de specialitate, urmând ca Birourile Permanente Reunite să decidă decidă miercuri ziua în care se va da votul pentru acesta în Parlament.

"Birourile Permanente reunite, consultându-se cu reprezentanţii comisiei pentru controlul SRI de la nivelul Parlamentului au stabilit că marţi la ora 10.00 va avea loc audierea domnului Eduard Hellvig pentru funcţia de director al SRI. Miercuri la ora 13.00, Birourile Permanente reunite vor lua în discuţie după ce vor primi raportul comisiei SRI convocarea celor două Camere pentru vot", a spus vicepreşedintele Senatului, Cristian Dumitrescu, la finalul şedinţei conducerii Senatului şi a Camerei Deputaţilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SRI,
AUDIERE,
/actualitate/eduard-hellvig-nominalizat-pentru-functia-de-director-al-sri-va-fi-audiat-marti-in-comisii-13876704
13876704
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.