"E adevărat că Simona a luat 500.000 de dolari de la Gică Hagi?"

Postat la 13 decembrie 2017 335 afişări

Zvonurile cum că Gheorghe Hagi i-a finanţat cariera Simonei Halep sunt infirmate de tatăl sportivei! Stere Halep a negat că ar fi primit vreun ajutor financiar de la "Rege".

"E adevărat că Simona a luat 500.000 de dolari de la Gică Hagi?"

Stere Halep a lămurit zvonurile potrivit cărora s-a împrumutat de la Gică Hagi pentru a-i susţine cariera Simonei

Între Halep şi Hagi există o legătură strânsă, însă relaţia dintre cei doi nu are nicio conotaţie financiară! Tatăl Simonei a fost întrebat dacă este adevărat că fiica sa a primit bani de la Gică, într-un moment în care tenismena nu-şi mai putea susţine cariera, iar Stere a clarificat problema: "Acest lucru e total fals şi vreau să se ştie asta din vorbele mele. Ţin foarte mult să clarific această problemă şi mă bucur că m-aţi întrebat. Nu s-a pus niciodată problema de un asemenea ajutor. Să ştiţi că este o relaţie de respect reciproc între noi şi Gică Hagi. El este Rege, iar Simona este Regina", a declarat Stere Halep într-un interviu acordat Fanatik.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.