După Nestle, un alt investitor străin închide fabrica din România. Câţi oameni rămân fără job

Postat la 13 februarie 2019 269 afişări

Aproape 700 de angajaţi vor rămâne fără locuri de muncă, după ce fabrica de pantofi Rieker, din oraşul Lugoj, judeţul Timiş, se va închide în această primăvară, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă.

După Nestle, un alt investitor străin închide fabrica din România. Câţi oameni rămân fără job

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Pavel Kasai, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că fabrica de pantofi Rieker din oraşul Lugoj se va închide în perioada următoare. În urmă cu câteva zile, reprezentanţii companiei au notificat instituţia că vor disponibiliza toţi angajaţii, respectiv aproape 700 de persoane.

 

“Am primit zilele acestea o notificare cu privire la o disponibilizare totală a unui număr de 663 de angajaţi. Fabrica ar urma să se închidă în perioada următoare, nu ştim care sunt motivele”, a afirmat Pavel Kasai.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
munca,
pantofi,
gigant,
oameni,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.