După Ikea şi Kika, încă un mare retailer merge în estul Capitalei

Postat la 05 octombrie 2017 1535 afişări

B-dul Theodor Pallady atrage în continuare noi investiţii în retail, pe măsură ce în zona de est apar tot mai multe proiecte rezidenţiale, scrie Ziarul Financiar.

După Ikea şi Kika, încă un mare retailer merge în estul Capitalei

După ce în ultimele săptămâni Ikea a anunţat oficial demararea construcţiei celui de-al doilea magazin din Bucureşti, în timp ce Kika va transforma în magazin de mobilă şi decoraţiuni fostul magazin OBI, şi Leroy Merlin va deschide în apropierea lor cel de-al treilea magazin din Bucureşti. Dedeman a deschis acolo în 2015 cel mai mare magazin al său de până atunci în urma unei investiţii de 18 mil. euro, iar lista este completată de Auchan, Metro, Decathlon şi Jumbo, retailerii venind după ce dezvol­tatorii imobiliari au demarat proiecte rezidenţiale pe fostele platforme industriale.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.