După Ibiza, litoralul Mării Negre, noua atracţie pentru englezi. Alcool şi expunere indecentă la cote maxime

Postat la 13 septembrie 2017 473 afişări

Nuditate în masă, bătăi publice şi băutură în exces. Acesta este tabloul pe care l-a descris un britanic ce a lucrat timp de două veri în staţiunea Sunny Beach, Bulgaria, dezvăluind obiceiurile sălbatice cu care s-au obişnuit turiştii, scrie The Sun.

După Ibiza, litoralul Mării Negre, noua atracţie pentru englezi. Alcool şi expunere indecentă la cote maxime

John Magilton, în vârstă de 23, din Swansea, a lucrat timp de două veri, în 2015 şi 2016, ca promoter de club, în celebra staţiune de pe malul Mării Negre, scrie The Sun.

Acesta a povestit pentru Wales Online care este atmosfera din Sunny Beach şi de ce atât de mulţi britanici preferă să-şi petreacă verile în Bulgaria

"Am văzut oameni care au adormit în interiorul cluburilor şi în locuri ciudate, precum şi unii care şi-au rupt sau luxat gleznele, sau chiar s-au tăiat la picioare din cauza faptului că umblau desculţi pe străzile pline de slicle.”

"De asemenea, acolo poţi dansa gol pe bar, astfel încât uneori oamenii, dezbracaţi complet, se prăbuşesc practic peste tine, asta fiind un fel de tradiţie a localului pentru care am lucrat”, a mai povestit tânărul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.