După ce a semnat cu Nike, Halep mai poate da o "lovitură" importantă. Propunerea senzaţională primită de Simona

Postat la 19 februarie 2018 932 afişări

Simona Halep se va întoarce pe primul loc al ierarhiei mondiale, dar veştile bune nu se opresc aici. Chiar dacă a spus "pas" turneului din acest an de la Dubai din cauza accidentării la piciorul drept, viitorul lider WTA a primit o propunere foarte, foarte interesantă din partea organizatorilor competiţiei din Emiratele Arabe Unite.

După ce a semnat cu Nike, Halep mai poate da o "lovitură" importantă. Propunerea senzaţională primită de Simona

Directorul turneului de la Dubai, Salah Tahlak, a vorbit despre posibilitatea ca Simona să devină ambasadorul competiţiei din categoria Premier 5, dezvăluind că tema a ajuns, deja, pe masa organizatorilor competiţiei, iar negocierile se vor purta săptămâna viitoare, când, deşi nu va juca, Simona va merge la Dubai, unde va petrece câteva zile.

Cea mai bună performanţă a Simonei în Emiratele Arabe Unite a fost câştigarea titlului, în 2015, după o finală cu Karolina Pliskova.

Citiţi articolul integral pe Prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
halep,
nike

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.