După ce a auzit „tot felul de zvonuri la televiziune”, Dragnea aşteaptă un răspuns de la şeful Comisiei SRI. „Mi s-a părut ciudat”

Autor: Liviu Dadacus Postat la 20 februarie 2017 328 afişări

După ce a auzit „tot felul de zvonuri la televiziune”, Dragnea aşteaptă un răspuns de la şeful Comisiei SRI. „Mi s-a părut ciudat”

Liderii PSD nu s-au împăcat nici acum cu protestele masive care au avut loc în ultimele săptămâni, după ce guvernul a aprobat ordonanţa de modificare a codurilor penale. Liviu Dragnea aruncă pe piaţă o teorie scandaloasă şi, mai mult, anunţă că i-a cerut şefului comisiei SRI din parlament, social-democratul Adrian Ţuţuianu, să verifice toate informaţiile. Mai mult, ca argument liderul PSD spune că a auzit „tot felul de zvonuri la televiziune”, iar acestea trebuie lămurite. 

Află aici ce răspuns aşteaptă LIviu Dragnea de la şeful Comisiei SRI, după ce a auzit „tot felul de zvonuri la televiziune”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
informatii,
proteste,
companii
/actualitate/dupa-ce-a-auzit-tot-felul-de-zvonuri-la-televiziune-dragnea-asteapta-un-raspuns-de-la-seful-comisiei-sri-mi-s-a-parut-ciudat-16166596
16166596
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.