După Bucureşti, Braşov şi Galaţi, Carrefour intră cu magazinele de proximitate Express în Giurgiu

Postat la 07 aprilie 2014 61 afişări

Carrefour România a adăugat la reţeaua Express primele trei magazine de proximitate operate în franciză în Giurgiu, până în prezent retailerul deţinând astfel de unităţi doar în Braşov, Bucureşti - Ilfov şi Galaţi, a anunţat compania.

După Bucureşti, Braşov şi Galaţi, Carrefour intră cu magazinele de proximitate Express în Giurgiu

 Express Sigma Centru are o suprafaţă de 195 metri pătraţi şi însumează aproximativ 3.500 de produse, Express Sigma Şoseaua Alexandriei se întinde pe 112 metri pătraţi şi va comercializa tot 3.500 de produse, iar Express Sigma Calea Bucureşti are 100 metri pătraţi şi o gamă de circa 2.000 de produse.

În prezent, reţeaua Express numără 64 de magazine, dintre care 10 unităţi în Braşov, o unitate în Galaţi, trei unităţi în Giurgiu şi 50 în Bucureşti şi Ilfov.

Carrefour operează în România patru formate de magazine, cu un total de 169 de magazine - 25 hipermarketuri Carrefour, 79 supermarketuri Market, 64 magazine de proximitate Express şi un magazin online.

Retailerul pregăteşte lansarea pe piaţă românească şi a conceptului de magazine Supeco, situat între discounter şi cash&carry şi care mai există doar în Spania, compania începând procesul de recrutare de manageri de magazine pentru Giurgiu, Râmnicu Vâlcea şi Târgovişte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dupa-bucuresti-brasov-si-galati-carrefour-intra-cu-magazinele-de-proximitate-express-in-giurgiu-12418793
12418793
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.