După 17 ani de la oprirea zborurilor spre China, Tarom a zburat până la Beijing pentru a aduce echipamente medicale în ţară

Autor: Ioana Matei Postat la 03 aprilie 2020 847 afişări

După 17 ani de la oprirea zborurilor spre China, Tarom a zburat până la Beijing pentru a aduce echipamente medicale în ţară

Operatorul naţional de stat Tarom transportă echipamente medicale din China, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Facebook a Ambasadei României la Beijing.

Iată ce scriu reprezentanţii Ambasadei:

„La 17 ani după ce ultima cursă aeriană de linie operată de TAROM pe relaţia China părăsea spaţiul aerian chinez, ROT7710 este acum airborne şi in drum spre casă!

Zborul, operat de o aeronavă Boeing 737-800NG TAROM (YR-BGJ), a decolat din Shenzhen la ora locală 12:55 şi transportă materiale medicale achiziţionate din China. Echipajul a aterizat la Shenzhen noaptea trecută, după o escală de realimentare în Kazahstan.

Aprecierile noastre sincere se îndreaptă către echipajul acestui zbor şi către echipa TAROM, care au depus eforturi pentru ca acest transport să aibă loc în condiţii optime, inclusiv adaptând aeronava astfel încât toate materialele să fie transportate corespunzător.

Mulţumim, de asemenea, autorităţilor chineze şi, în special, colegilor din Ministerul de Externe al Republicii Populare Chineze şi profesioniştilor din cadrul Autorităţii Aeronautice Civile a Chinei pentru tot sprijinul acordat cu maximă operativitate şi solicititudine! Dar, mai presus de orice, pentru prietenia arătată de-a lungul acestui proces!”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
tarom,
medici,
echipamente,
zbor,
oprire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.