Dublul Sania Mirza-Monica Niculescu a câştigat turneul de tenis de la New Haven

Postat la 28 august 2016 56 afişări

Sania Mirza şi Monica Niculescu au câştigat, sâmbătă, finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la New Haven, SUA, după ce le-au învins pe Katerina Bondarenko şi Chia-Jung Chuang, scor 7-5, 6-4.

Meciul a durat o oră şi 32 de minute. În primul set, Mirza şi Niculescu au reuşit trei break-uri, pierzându-şi serviciul de două ori. Scenariul a fost identic în actul secund, iar Sania şi Monica au făcut break-ul decisiv la 5-4.

Sania Mirza (India, locul 1 în clasamentul mondial la dublu) şi Monica Niculescu (România, 16 WTA la dublu) au câştigat primul turneu împreună. Niculescu se află la cea mai bună clasare la dublu din carieră şi şi-a trecut în palmares al treilea trofeu, după succesele de la Shenzhen (alături de Vania King) şi Washington (cu Yanina Wickmayer).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SANIA MIRZA,
MONICA NICULESCU,
NEW HAVEN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.