Drumul Naţional 67D, blocat în Mehedinţi după ce mai mulţi arbori au căzut de pe versanţi

Autor: Oana Mitu Postat la 03 decembrie 2014 40 afişări

Circulaţia rutieră este blocată miercuri dimineaţă, pe Drumul Naţional 67D între localităţile Baia de Aramă (Mehedinţi) şi Băile Herculane (Caraş-Severin), după ce mai mulţi copaci s-au desprins de pe versanţi din cauza zăpezii şi au căzut pe şosea, drumarii intervenind pentru degajarea arterei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţi, mai mulţi copaci au căzut miercuri dimineaţă de pe versanţii de pe marginea şoselei şi au acoperit ambele sensuri de mers ale DN 67D, în localitatea Godeanu, pe o distanţă de aproximativ 150 de metri, la kilometrii 64+200.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră este blocată pe DN 67D, între Băile Heculane şi Baia de Aramă, la faţa locului intervenind drumari din cadrul Districtului Baia de Aramă, pentru deblocarea drumului.

Totodată, două echipaje de poliţie dirijează traficul.

În zona Godeanu, unde carosabilul este blocat, stratul de zăpadă atinge 10-15 centimetri.

Şoferii au la dispoziţie ruta ocolitoare Băile Herculane (DN6) - Drobeta Turnu Severin (DN6) - DJ 670 Malovăţ - DN 67 Baia de Aramă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DRUM,
BLOCAJ,
/actualitate/drumul-national-67d-blocat-in-mehedinti-dupa-ce-mai-multi-arbori-au-cazut-de-pe-versanti-13697678
13697678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.