Drumul groazei din Banat. Duce la cele mai frumoase obiective turistice şi arată ca după război

Postat la 26 februarie 2019 221 afişări

Un drum din Banat, parcă uitat de lume, a devenit în ultimii ani o mare provocare pentru localnicii care trec zilnic pe acolo şi sunt nevoiţi să testeze limitele maşinilor.

Drumul groazei din Banat. Duce la cele mai frumoase obiective turistice şi arată ca după război

Eviţi o groapă şi dai în alta. Din păcate, asta este realitatea pentru cei care se încumetă să meargă cu maşina pe DJ 571B, în judeţul Caraş-Severin, noteaza infocs.ro.

 

Drumul groazei face legătură între mai multe localităţi - Bănia, Gârbovăţ, Şopotul Vechi, Dalboseţ şi Şopotul Nou - şi duce spre inima Văii Almăjului, unde se găsesc câteva dintre cele mai căutate destinaţii turistice din Banat: Cheile Nerei, Cascada Beuşniţa, Lacul Ochiul Bei, Cetatea Socolari.

 

Oamenii din partea locului au ajuns la capatul rabdarii si se plang ca multimea de cratere alunga turistii, aceasta in conditiile in care majoritatea localnicilor traiesc din agricultura si cresterea animalelor, iar turismul le-ar aduce venituri suplimentare.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drum,
obiective,
razboi,
localnici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.