Drama politicianului atacat de toată lumea. Perlele politice ale săptămânii

Postat la 25 octombrie 2014 213 afişări

"Am avut ghinion să pic în contextul problemelor cu celelalte tipuri de probleme şi atunci am cerut singur să mă autosuspend la pachet. Funcţia mea, v-am spus întotdeauna, se numeşte Marian Vanghelie. Cred că a fost şi un interes din partea unora să se creeze un subiect pe aceasta temă, ca să pic şi eu, dacă tot nu am fost pe stenograme, dacă nu am nici offshore-uri. Cred că în următoarea perioadă, instituţiile abilitate o să găsească şi firmele care urmăresc oamenii politici pentru diverse şantajuri în România" - Marian Vanghelie (PSD)

Drama politicianului atacat de toată lumea. Perlele politice ale săptămânii

"Preşedintele Traian Băsescu pe 22 decembrie se va înscrie în PMP" - Elena Udrea (PMP), arătând că Băsescu şi-a exprimat deja dorinţa de a i se găsi un loc în sediu "pentru a-şi pune nişte tablouri"

"Îmi pare rău că românii au de ales între o marionetă a PSD şi un alt candidat care, din păcate, din dorinţa de a parveni în funcţii cu orice preţ, nu a ţinut cont că asupra lui plana riscul incompatibilităţii" - preşedintele Traian Băsescu

"Marele noroc pentru unii e că prostia încă nu e infracţiune în România" - Liviu Dragnea (PSD), întrebat cum comentează stenogramele din dosarul Hrebenciuc-Şova

"A fost o convorbire telefonică între Augustin Zegrean, preşedintele CCR, şi Traian Băsescu. Şi Zegrean i-a spus că au găsit posibilitatea legală la CCR să nu-i dea dreptul lui Victor Ponta să candideze. Şi atunci, Traian Băsescu şi-a frecat mâinile" - Corneliu Vadim Tudor (PRM)

"Foarte multe atacuri la adresa mea, câteodată am impresia că toată lumea în afară de mine mă atacă pe mine" - Klaus Iohannis (PNL)

"Dv. daţi două tipuri de ştiri: ce fac eu ca prim-ministru şi ce vreau să fac ca preşedinte, pe de o parte, şi pe partea cealaltă ce face DNA, ceea ce, sincer, cred că e un avantaj pentru mine" - premierul Victor Ponta către ziarişti

"Păduchii, de exemplu, sunt nişte paraziţi care sug sângele oamenilor. Se hrănesc de câteva ori pe zi şi poţi să te trezeşti cu ei pe cap fără să îţi dai seama. Ca să scăpăm de ei trebuie reguli stricte de igienă. Cam aşa şi cu Ponta care, în mod sistematic, se caţără pe succesul şi talentul individual al oamenilor" - Monica Macovei (indep.)

Urmărește Business Magazin

/actualitate/drama-politicianului-atacat-de-toata-lumea-perlele-politice-ale-saptamanii-13461122
13461122
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.