Dragoş Pătraru îşi anunţă plecarea de la TVR şi ameninţă cu dezvăluiri

Postat la 25 aprilie 2018 48494 afişări

Războiul dintre Dragoş Pătraru şi conducerea TVR capătă noi proporţii. Realizatorul emisiunii Starea Naţiei a anunţat marţi că el şi echipa sa vor refuza să mai producă emisiunea pentru postul public în condiţiile în care continuă încercările de intimidare şi nu vor exista schimbări în comportamentul conducerii postului public.

Dragoş Pătraru îşi anunţă plecarea de la TVR şi ameninţă cu dezvăluiri

Mai mult, Dragoş Pătraru a avertizat conducerea că va face publice rezultatele unei anchete ample privind TVR în care va arăta subordonarea politică a postului, amestecul brutal al conducerii în politica editorială, cât şi cheltuirea fără discernământ şi cu rea voinţă a banului public.

 

"Date fiind componenţa noului CA, din care fac parte persoane care au exercitat în trecut presiuni editoriale la adresa noastră, comportamentul noului PDG Doina Gradea faţă de angajaţi, măsurile editoriale luate împotriva interesului public, în privinţa mai multor producţii de la TVR, încercările de intimidare la adresa acestei emisiuni, noi, cei de la Starea Naţiei, nu vom mai accepta să producem această emisiune aici, dupa încheierea prezentului sezon, dacă lucrurile nu se vor schimba. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.