Dragoş Diaconu este noul CEO WatchShop.ro

Autor: Florin Casota Postat la 15 mai 2017 179 afişări

Dragoş Diaconu este noul CEO al WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România. Dragoş Diaconu este responsabil de strategia de creştere a companiei şi de consolidarea poziţiei de lider pe piaţă, precum şi de dezvoltarea segmentului de servicii cu valoare adăugată oferite clienţilor.

Dragoş Diaconu este noul CEO WatchShop.ro

„Mă alătur echipei WatchShop.ro având ca obiectiv accelerarea creşterii business-ului, dezvoltarea segmentului de servicii cu valoare adăugată şi îmbunătăţirea experienţei de cumpărare a clienţilor, atât în online, cât şi în offline, în măsura în care un număr însemnat de clienţi finalizează procesul de achiziţie în showroom-ul nostru”, spune Dragoş Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Dragoş Diaconu îl înlocuieşte în funcţie pe Cătălin Florea, care a ocupat această poziţie timp de şase ani şi care se va axa acum pe administrarea companiei la nivel strategic, cu accent pe zona de investiţii şi noi oportunităţi de business.

WatchShop.ro a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 1,5 milioane de euro şi estimează pentru 2017 o creştere de circa 15%.

„Estimarea de creştere pentru anul în curs se bazează pe contextul de reluare a consumului, pe investiţiile pe care le facem în echipa de achiziţii şi pe dezvoltarea segmentului de servicii pentru îmbunătăţirea experienţei clienţilor. De la începutul anului, am extins echipa de achiziţii, urmând să creştem importul direct de ceasuri”, mai spune Dragoş Diaconu.

Dragoş Diaconu, 38 de ani, are o experienţă de peste 15 ani în sectorul public şi privat, cea mai recentă poziţie ocupată fiind cea de manager de department în cadrul Eurobank Property Services, divizia imobiliară a Bancpost, unde a coordonat activităţile de consultanţă şi vânzări.

Este absolvent al programului de EMBA al Maastricht School of Management în 2016, licenţiat al facultăţilor de Ştiinţe Politice (2003) şi Istorie Contemporană (2001), în cadrul Universităţii Bucureşti şi este absolvent de studii universitare de masterat în Relaţii Internaţionale şi Drept European.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.