Dragnea: Parteneriatul cu UDMR rămâne în vigoare

Postat la 03 septembrie 2018 45 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că parteneriatul cu UDMR ”rămâne în vigoare”, după ce s-a întâlnit, în cursul zilei, cu liderul Uniunii, cu care a discutat despre priorităţile legislative din această sesiune.

Dragnea: Parteneriatul cu UDMR rămâne în vigoare

”Ei (parlamentarii UDMR - n.r.) au avut o întâlnire în grupul parlamentar. Parteneriatul rămâne în vigoare. Nefiind adus în discuţie la ei, nu avea de ce să fie completat sau modificat”, a anunţat Liviu Dragnea.

El a mai spus că a discutat cu preşedintele UDMR despre priorităţi legislative.

”I-am şi dat materialul pe care l-am aprobat la Comitetul Executiv, urmând ca săptămâna viitoare să avem o întâlbnire în care să discutăm despre cele mai importante legi pe care vrem să le adoptăm în această sesiune, sigur - începând cu Legea pensiilor”, a mai spus liderul PSD.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.