Dragnea: Guvernul va şti ce va avea de făcut dacă Iohannis o să întârzie răspunsul pe propuneri

Postat la 18 februarie 2019 41 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că în urma unei analize a ministrului de Justiţie, Tudorel Toader, Guvernul va şti ce va avea de făcut dacă preşedintele Klaus Iohannis o să întârzie numirea noilor miniştri pentru Dezvoltare şi Transporturi pe care îi va propune premierul.

Dragnea: Guvernul va şti ce va avea de făcut dacă Iohannis o să întârzie răspunsul pe propuneri

„Nu, am discutat cu domnul Toader, de fapt mi-a adus răspunsul la o întrebare pe care i-am pus-o şi eu: ce se întâmplă dacă se depăşeşte interimatul de 45 de zile la un minister şi mi-a adus şi o decizie a CCR şi o analiză a dumnealui, în care Guvernul va şti ce va avea de făcut dacă Iohannis o să întârzie numirea celorlalţi doi pe care o să-i transmită doamna premier mâine seară”, a declarat Liviu Dragnea, luni la Parlament.

Liderul PSD a transmis că subiectul prioritar pentru CEx de marţi îl reprezintă stabilirea noilor propuneri pentru Ministerul Dezvoltării şi cel al Transporturilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
guvern,
intarzieri,
propuneri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.