Dragnea: Am avut o discuţie de suflet cu pensionarii; am vorbit despre suflet

Postat la 23 noiembrie 2017 48 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că a avut o ''discuţie de suflet'' şi ''despre suflet'' cu pensionarii social-democraţi, care s-au reunit la Palatul Parlamentului în Consiliu Naţional.

Dragnea: Am avut o discuţie de suflet cu pensionarii; am vorbit despre suflet

Dragnea a participat joi, alături de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, la reuniunea organizaţiei pensionarilor PSD, în timp ce Parlamentul dezbătea moţiunea de cenzură "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă".

Cei doi preşedinţi de Camere au ieşit de la şedinţa plenului în timpul apelului nominal pentru votul la moţiune.

Întrebat de jurnalişti dacă este vorba despre un boicot al parlamentarilor PSD la moţiune şi despre ce a discutat cu pensionarii, Dragnea a spus: "Am avut o discuţie de suflet cu pensionarii. Să se termine moţiunea şi ieşim şi discutăm despre 'succesul' moţiunii. Am vorbit despre suflet".

Cititi mai multe pe www.agerpres.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.