Dovada supremă că banii nu aduc fericirea. A renunţat la toată averea şi a plecat cu familia pe mare

Postat la 30 iulie 2014 524 afişări

Dovada supremă că banii nu aduc fericirea. A renunţat la toată averea şi a plecat cu familia pe mare

În 2011, Scott Leonard şi-a vândut casa din California, a donat aproape tot ce deţinea şi a făcut aranjamente pentru a-şi putea conduce afacerea de la distanţă.

Şi-a luat soţia şi cei doi fii pe catamaranul "Three Little Birds" şi a început o călătorie de doi ani şi jumătate în Pacificul de Sud, relatează Business Insider.  

"Sentimentul pe care l-am avut, atunci când am renunţat la tot, a fost unul de eliberare", povesteşte Scott. "Nu realizezi cât de multe lucruri ai decât atunci când renunţi la ele".

Scott zbura o dată la trei luni acasă, pentru a se întâlni cu clienţii, iar în restul timpului se ocupa de business de pe catamaran. El a publicat o carte, numită "CEO-ul liber: programul în nouă paşi pentru a conduce un business fără să îţi distrugi viaţa", prin care împărtăşeşte modul în care s-a ocupat de afacere doi ani şi jumătate.

De-a lungul călătoriei, familia a vizitat locuri precum Panama, Insula Saint Kitts and Nevis sau Polinezia Franceză.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dovada-suprema-ca-banii-nu-aduc-fericirea-a-renuntat-la-toata-averea-si-a-plecat-cu-familia-pe-mare-13000089
13000089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.