Două dintre cele mai cunoscute bănci româneşti vor DISPĂREA

Postat la 08 septembrie 2017 1284 afişări

În joc este o cotă de piaţă cumulată de 4,6%, care ar mişca puţin sectorul bancar românesc, aflat în pierdere de viteză.

Două dintre cele mai cunoscute bănci româneşti vor DISPĂREA

Negocierile pentru achi­zi­ţia Bancpost şi Piraeus Bank au intrat în linie dreap­tă, în joc fiind două bănci care cumulat au cota de piaţă de 4,6% şi câteva milioane de clienţi. Ofertele financiare s-au depus pentru amândouă băncile, conform unor surse de pe piaţa bancară. Pentru Bancpost, numărul 9 din România cu o cotă de piaţă de 2,96% şi active de 11,6 miliarde lei (2,5 miliarde de euro) la finalul lui 2016, se luptă Banca Transilvania, fondul de investiţii american Varde şi fondul de investiţii J.C. Flowers.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.