Donald Tusk: Marea Britanie este binevenită să rămână în Uniunea Europeană

Postat la 16 ianuarie 2018 130 afişări

Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, a declarat, marţi, că britanicii ar fi bineveniţi să rămână în Uniunea Europeană, în contextul în care în Marea Britanie au loc dezbateri cu privire la apartenenţa Regatului Unit la Blocul comunitar, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Donald Tusk: Marea Britanie este binevenită să rămână în Uniunea Europeană

”Dacă Guvernul Marii Britanii îşi va păstra poziţia de a părăsi UE, Brexit va deveni o realitate, cu toate consecinţele sale negative, în luna martie a anului următor. Asta doar dacă nu va exista vreo schimbare în inima prietenilor britanici”, a declarat Tusk.

Întrebat despre o declaraţie cu privire la reversibilitatea referendumului din 2016 pe tema apartenenţei Marii Britanii la UE, Tusk că într-o democraţie nicio decizie nu este definitivă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.