Donald Trump şi-a anulat vizita în America Latină pentru gestiona situaţia din Siria

Postat la 11 aprilie 2018 41 afişări

Preşedintele american Donald Trump şi-a anulat planurile de a vizita mai multe state din America Latină, alegând să rămână la Washington pentru a gestiona reacţia SUA la presupusul atac chimic din Siria, atribuit regimului de la Damasc, informează agenţia The Associated Press.

Donald Trump şi-a anulat vizita în America Latină pentru gestiona situaţia din Siria

Trump s-a consultat cu o serie de lideri din întreaga lume, însă până în acest moment nu există indicii clare privind modul în care Administraţia SUA va reacţiona.

Sarah Huckabee Sanders, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a anunţat că preşedintele Trump nu va participa la cea de-a opta ediţie a Summitului Americilor, programat să se desfăşoare la Lima, Peru, şi nici nu va întreprinde o vizita la Bogota, Columbia, aşa cum era programat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.