Donald Trump l-a avertizat pe preşedintele iranian împotriva ameninţării Statelor Unite

Postat la 23 iulie 2018 78 afişări

Preşedintele american Donald Trump l-a avertizat pe omologul său ranian Hassan Rouhani împotriva ameninţării Statelor Unite, după ce acesta a declarat că "un război cu Iranul este mama tuturor războaielor", relatează site-ul agenţiei Reuters.

Donald Trump l-a avertizat pe preşedintele iranian împotriva ameninţării Statelor Unite

"Niciodată să nu mai ameninţi Statele Unite, sau vei înfrunta consecinţele aşa cum au facut-o şi alţii de-a lungul istoriei. Nu mai suntem o ţară care să suporte cuvintele tale care îndeamnă la violenţă şi moarte. Ai grija!", a declarat Donald Trump pe contul personal de Twitter.

Într-un discurs susţinut duminică, secretarul de Stat Mike Pompeo a denunţat liderii Iranului ca făcând parte dintr-o "mafie" şi a promis să ajute iranienii în lupta lor împotriva Guvernului

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.