Donald Trump: China a încercat să ne ajute în discuţiile cu Coreea de Nord, dar nu a funcţionat

Postat la 21 iunie 2017 67 afişări

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că eforturile Chinei de a convinge Coreea de Nord să renunţe la programul nuclear au eşuat, cu câteva ore înaintea unei întâlniri între diplomaţi ai Statelor Unite şi Chinei la Washington, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Donald Trump: China a încercat să ne ajute în discuţiile cu Coreea de Nord, dar nu a funcţionat

"În timp ce apreciez foarte mult eforturile preşedintelui Xi şi ale Chinei de a ne ajuta privind Coreea de Nord, acestea nu au funcţionat. Cel puţin ştiu că China a încercat", a scris Trump pe contul de Twitter.

Nu este clar dacă această remarcă reprezintă semnul unei schimbări semnificative în abordarea SUA privind programul nuclear nord-coreean şi efectuarea de teste cu rachete balistice sau o schimbare a politicii americane faţă de China.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.