Donald Trump anunţă că întrevederea sa cu Kim Jong-Un ar putea avea loc în "următoarele trei-patru săptămâni"

Autor: Mircea Olteanu Postat la 29 aprilie 2018 38 afişări

Preşedintele american Donald Trump a declarat că întrevederea sa istorică cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un ar putea avea loc în "următoarele trei-patru săptămâni", adăugând că va abandona negocierile cu Phenianul dacă îşi va da seama că nu va obţine rezultate, informează presa internaţională.

"Orice s-ar întâmplă, se va întâmplă", a afirmat preşedintele SUA despre potenţiala sa întâlnire cu liderul de la Phenian.

"Aş putea să merg. Poate că nu va funcţiona. Voi pleca", a declarat Trump, în cadrul unui miting care a avut loc sâmbătă în statul Michigan.

Tot sâmbătă, preşedintele american a discutat telefonic cu omologul său sud-coreean, Moon Jae-In. În cursul discuţiei, Trump s-a declarat încântat că liderii celor două Corei s-au angajat să depună eforturi pentru denuclearizare completă, au declarat oficiali de la Seul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
COREEA DE NORD,
NUCLEAR

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.