Domo a numit o nouă echipă de management

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 septembrie 2015 1115 afişări

Electro-retailerul IT Domo anunţă o nouă componenţă a echipei de management, păstrând doar CEO-ul, Kim Koellner din echipa anterioară.

Domo a numit o nouă echipă de management

Anca David este noul chief financial officer al Domo, având o experienţă de 19 ani în finanţe, management şi servicii de consultanţă financiară şi de afaceri. A ocupat de-a lungul carierei sale funcţii care i-au permis o dezvoltare complexă în retail, acumulând experienţă în managementul financiar în retail în cadrul unor companii private din domenii precum comerţ farmaceutic, imobiliare industriale, dar şi în instituţii publice educaţionale. Ea este managing director în cadrul unui start-up, oferind de asemenea consultanţă financiară la nivel european.

Adelina Fronea a fost numită HR director, având experienţă în HR şi business development. Ea gestionat de-a lungul carierei proiecte de HR de evaluare, traininguri, coaching, performance assessment sau evaluare pentru clienţi precum: Italsofa Romania, Libra Bank, Heineken Romania, UPC, Alro Slatina, Raiffeisen Bank etc. Timp de patru ani a coordonat businessul unei companii de management şi consultanţă strategică de business. A fost project manager pentru trei proiecte europene POSDRU de HR şi cercetare. Anterior, a ocupat poziţii de sales manager şi senior key account manager în cadrul unor companii de software sau telecom.

Elena Cristina Costăchescu este noul chief marketing officer al Domo, având o experienţă de peste 16 ani în marketing şi vânzări, cu accent pe poziţionarea strategică de brand, programe de comunicare integrată, management de produs, trade marketing, programe de loializare şi de customer experience.  Anterior, a ocupat funcţia de marketing director în cadrul Altex, unde a dezvoltat platforme noi de comunicare şi a desfăşurat campanii integrate de marketing şi vânzări. Şi-a început cariera în telecom, unde timp de 14 ani a acumulat experienţă în companii precum Romtelecom, Telemobil, Cosmote sau UPC. A absolvit un program de EMBA - Executive Master of Business Administration în cadrul Open University Business School.

Luminiţa Cristina Moise (în poza de mai sus) a fost numită director economic, fiind anterior audit manager din cadrul PriceWaterHouseCoopers, compania unde a activat timp de şapte ani, ocupând diferite funcţii care includ audit financiar, tax management sau consultanţă. Anterior, s-a ocupat de audit financiar în cadrul Deloitte, dezvoltând până în prezent o carieră în domeniu de peste 10 ani. Este trainer certificat, deţine un MBA în finanţe, contabilitate, controlling şi audit în cadrul Universităţii din Orléans, Franţa. Membră în CAFR, CECCAR, CCF România şi în cadrul Associations of Chartered Certified Accountants, Glasgow, Marea Britanie (timp de 6 ani).

Irinel Popescu ocupă poziţia de international sales director România & Moldova în cadrul Domo din iulie 2015. Are o experienţă de peste 14 ani în retail, în cadrul unor companii ca Metro şi Tesco. Este de profesie economist, absolvent al FEAA, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Craiova.

Noua echipă de management va fi coordonată de Kim Koellner, CEO al Domo din 2013. Koellner are peste 10 ani de experienţă în domeniul retail pe pieţele din Franţa, Germania şi România. Este de origine sud-coreeană şi a urmat studiile în Germania şi Statele Unite.

Schimbarea de management este o nouă încercare de a resuscita retailerul care se confruntă cu dificultăţi de câţiva ani. Recent, Samsung Electronics România, reprezentanţa locală a gigantului sud-coreean, a cerut insolvenţa companiei Family Home Concept (fosta Domo Retail SRL), potrivit site-ului Tribunalului Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
domo,
numire,
anunt,
ceo,
retail,
manager,
cariera
/actualitate/domo-a-numit-o-noua-echipa-de-management-14697874
14697874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.