DOLIU în lumea sportului. Una din marile glorii ale fotbalului a MURIT

Autor: Gândul Postat la 23 iunie 2018 3353 afişări

DOLIU în lumea sportului. Una din marile glorii ale fotbalului a MURIT

Fotbalul românesc este în doliu, după decesul lui VASILE COPIL, cel care a jucat la Rapid între 1956 şi 1961. Acesta a încetat din viaţă la vârsta de 82 de ani, după o suferinţă îndelungată.

Fost preşedinte de onoare la AFC Rapid, dar şi scouter şi preşedinte onorific al fostului Rapid, Vasile Copil a ajuns la gruparea alb-vişinie de la Progresul, pe când avea doar 20 de ani, pe vremea când clubul din Giuleşti purta denumirea LOCOMOTIVA, scrie spynews.ro. Copil a jucat alături de nume emblematice ale istoriei Rapidului, precum Macri, Motroc şi Ionescu.

A avut cel mai bun rezultat al său la echipa feroviară în sezonul 1960-1961, când a obţinut locul III, fiind om de bază la Rapid, cu 22 de meciuri jucate. Ulterior, acesta a părăsit Giuleştiul pentru echipa sa de început, Progresul.

Citiţi continuarea AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
doliu,
fotbal,
pace

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.