Şi-au făcut o afacere care nu poate da faliment. Pot să facă fericită orice femeie

Autor: Ioana Matei Postat la 30 iulie 2014 1282 afişări

Şi-au făcut o afacere care nu poate da faliment. Pot să facă fericită orice femeie

Start-up-ul ManServants din San Francisco vrea să ofere femeilor exact ce îşi doresc: un bărbat care să le îndeplinească toate dorinţele. Compania a fost fondată de doi copywriteri din industria de publicitate care şi-au propus să ofere prin afacerea lor  gentlemani  care să ofere servicii aflate la intersecţia dintre cele de servitor şi bodyguard.Cei doi fondatori ţin să precizeze că acesta nu este un serviciu de escortă. “Avem un cod de conduită strict şi derulăm un proces de training riguros”, spune cofondatorul Dalal Khajag. Ideea a venit după ce antrprenorii au observat că nu toate femeile sunt entuziasmate la gândul striperilor şi au nevoie de o alternativă pentru evenimente speciale, precum petrecerile de dinaintea nunţii.

Serviciile ManServants presupun ca un bărbat îmbrăcat ca la carte  să  le servească băuturi, să facă ordine, să fie capabil să ducă până la capăt conversaţii interesante, ş.a. ManServants a fost testat timp de câteva luni şi va fi lansat în toamnă.

Bărbaţii servitori pot să devină şi asistenţi personali, băieţi de comisioane, să le ofere şampanie – dacă acestea sunt lucrurile pe care le doresc clientele. În perioada testelor, una dintre femei a vrut un bodyguard care să îi monitorizeze toţi vizitatorii de la birou, iar alta voia să mănânce în timp ce servitorul cânta melodii din coloana sonoră a filmului Mica Sirenă.  Potrivit site-ului, fiecare servitor-bărbat va corespunde cerinţelor clienţilor – ei pot să solicite cum ar trebui să arate acesta, ce ar trebui să poarte, cum ar rebui să se poarte şi chiar şi ce nume va avea. Pe site-ul start-up-ului sunt indicate spre exemplificare nume precum Garçon, Bartholomew sau Ryan Gosling. “Este visul nostru să distrugem industria de striptease masculin. Vrem să oferim o altă opţiune”, spune Khajag. Toate aceste servicii vor avea un cost. Reprezentanţii companiei au declarat pentru Huffington Post că preţurile vor fi afişate în septembrie, odată cu lansarea  din San Francisco.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bodyguard,
barbati,
business,
femei
/actualitate/si-au-facut-o-afacere-care-nu-poate-da-faliment-pot-sa-faca-fericita-orice-femeie-13004120
13004120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.