Doi oameni de afaceri clujeni investesc 500.000 de euro într-un concept de cafenele de specialitate şi vizeză extinderea internaţională

Autor: Georgiana Călin Postat la 23 februarie 2017 449 afişări

Narcoffee Roasters, concept de cafenele de specialitate, a inaugurat recent cea de-a doua unitate din reţea în Cluj şi urmăreşte deschiderea unui număr de minim 6 cafenele în Cluj şi Bucureşti, cu o investiţie iniţială de 500.000 de euro. Ulterior, investiţia va fi extinsă la nivel naţional, iar pe termen mediu planurile vizează exportul conceptului şi pe plan internaţional.

Doi oameni de afaceri clujeni investesc 500.000 de euro într-un concept de cafenele de specialitate şi vizeză extinderea internaţională

Proiectul lanţului de cafenele de specialitate le aparţine lui Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants şi lui Dan Isai, fondatorul Salad Box, şi a fost lansat pe piaţă în luna ianuarie, odată cu deschiderea primei cafenele în centrul Clujului. Conceptul recent lansat este construit în jurul cafelei de specialitate selecţionată şi prăjită de Marius Nica, locul 10 în lume la cup tasting şi campion naţional de latte art, iar designul locaţiilor este semnat de arhitectul Cosmin Todor. Atât Marius Nica, cât şi Cosmin Todor sunt parteneri în Narcoffee Roasters.

„Narcoffee Roasters este un concept cu potenţial de extindere foarte mare. Suntem deja în discuţii cu posibili doritori de francize din SUA şi Algeria, însă focusul nostru actual este piaţa internă”, afirmă Dan Isai.

De asemenea, reprezentanţii Narcoffee Roasters menţionează că în decursul acestui an se vor pune bazele primelor locaţii din Bucureşti, unde există deja o echipă în formare.

 „Narcoffee Roasters prăjeşte şi prepară cafea de origini din ţări precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia. Controlăm până şi compoziţia apei din cafeaua pe care o pregătim. Ducem la obsesie preocuparea pentru a pregăti cafeaua perfectă, iar asta atrage cei mai împătimiţi barista din industrie”, explică Marius Nica, Coffee Manager Narcoffee Roasters.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.