Doi metri pe zi, construiţi în mandatul lui Firea. Lucrările la lărgirea Prelungirii Ghencea ar putea fi gata în 9 ani

Postat la 24 iulie 2020 58 afişări

Doi metri pe zi, construiţi în mandatul lui Firea. Lucrările la lărgirea Prelungirii Ghencea ar putea fi gata în 9 ani

Firea a construit 700 de metri de drum la largirea Prelungirii Ghencea în aproape un an de zile, aproximativ doi metri pe zi

Proiectul are în total 6 kilometri şi niciun termen oficial de finalizare. Dacă lucrările continuă în acelaşi ritm, proiectul ar putea fi gata în 9 ani

Firea ţi-a construit 700 de metri de drum în Prelungirea Ghencea. Mihai Fălan este membru al Iniţiativei Prelungirea Ghencea şi locuieşte în zonă, unde pierde chiar şi o oră jumătate la cozile de pe cele două benzi. El crede că vei mai avea de aşteptat ani buni până să scapi de ambuteiaje.

„Avem 90% din calea de rulare pentru doar 700 de metri din cei 6 kilometri ai proiectului. Lipsesc în momentul de faţă pista de bicicletă, lipsesc trotuarele şi bineînţeles lipseşte linia de tramvai. În ritmul de lucru de acum, având în vedere că au început lucrările acum un an de zile pentru 700 de metri, vor fi terminate undeva în 9 ani de zile”, spune Mihai Fălan, de la Iniţiativa Prelungirea Ghencea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ghencea,
prelungire,
construire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.