Doi elevi din Timişoara, admişi la cele mai bune universităţi din lume. "Mi-am dorit mereu să plec în străinătate, pentru că există posibilităţi de dezvoltare mult mai multe"

Autor: Adriana Mit Postat la 13 mai 2018 106 afişări

Doi elevi de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timişoara au fost admişi la unele dintre cele mai bune universităţi din lume, Harvard şi Cambdrige. Raluca Vlad a primit o bursă care acoperă 90% din costuri, iar Radu Suciu va beneficia de un împrumut acordat de Guvernul britanic.

Raluca Vlad şi Radu Suciu, de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil”, se numără printre puţinii elevi din Timişoara care au fost admişi la universităţi de top din străinătate. Raluca va studia la Harvard, în SUA, deşi a primit oferte de la încă cinci universităţi din Marea Britanie, iar Radu – la Cambridge, universitate pe care a ales-o din şapte astfel de instituţii de prestigiu din vestul Europei la care şi-a depus dosarul de candidatură şi a fost admis.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ELEVI,
HARVARD,
CAMBDRIGE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.