Doi deputaţi au „dezertat” din nou din PSD şi au ales acelaşi partid

Postat la 12 iunie 2019 207 afişări

Deputaţii PSD Mihai Mohaci şi Mihai Valentin Popa vor trece în ProRomânia, respectiv grupul parlamentar ProEuropa, după ce tot aceştia au trecut, în luna decembrie a anului trecut, de la acest partid în PSD.

Doi deputaţi au „dezertat” din nou din PSD şi au ales acelaşi partid

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat că Mihai Mohaci îşi încetează activitatea din cadrul grupului parlamentar PSD şi va activa în cadrul grupului Pro Europa.

Totodată, Mihai Valentin Popa nu va mai face parte din grupul parlamentar PSD şi va activa în cadrul grupului Pro Europa începând cu septembrie 2019.

Cei doi au mai plecat o dată de la PSD la Pro România în decembrie anul trecut, însă după o săptămână au revenit în PSD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
deputati,
partid,
alegere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.