„Doar cazurile sociale ar trebui să aibă acces la Prima casă"

Autor: Roana Rotaru Postat la 29 septembrie 2016 62 afişări

„Doar cazurile sociale ar trebui să aibă acces la Prima casă"

Andreea Comşa, managing director al Premier Estate Management: „Doar cazurile sociale ar trebui să aibă acces la Prima casă, restul să folosească credite imobiliare cu avans de 15%“.

 

Dezvoltatorii imobiliari vor să-şi reducă dependenţa de programul „Prima casă“, în condiţiile în care vânzările lor depind de plafonul de garanţii alocat programului, despre care până în luna mai nu se ştia dacă va fi suplimentat sau nu.

 

Reprezentanţii companiilor din real-estate spun că din cauza acestei situaţii nu pot să dezvolte strategii de investiţii pe termen lung sau să construiască locuinţe mai scumpe decât plafonul financiar alocat per beneficiar.

 

Ce s-ar putea întâmpla cu programul ”Prima Casă”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.