„Doamna Cristina Bălan? Sunt premierul Cioloş. Am citit că aveţi un vis. Ce vreţi să vă dăm să faceţi acest lucru în România?"

Autor: Cristian Hostiuc Postat la 29 august 2016 20939 afişări

Acum două săptămâni Ziarul Financiar a descoperit întâmplător, într-un articol din Wall Street Journal, cel mai important ziar economic din lume, numele unui inginer român, Cristina Bălan...

 „Doamna Cristina Bălan? Sunt premierul Cioloş. Am citit că aveţi un vis. Ce vreţi să vă dăm să faceţi acest lucru în România?"

Acum două săptămâni Ziarul Financiar a descoperit întâm­plă­tor, într-un articol din Wall Street Journal, cel mai impor­tant ziar economic din lume, numele unui inginer român, Cristina Bălan, care a lucrat pentru Tesla, la primul model creat de Tesla de la zero şi care a fost dată afară după ce a avertizat asupra unor defi­cienţe ale acestor maşini electrice. Acest caz este la mediere între cele două părţi.

„Am citit în Ziarul Financiar despre dumneavoastră şi despre ce aţi făcut până acum. Nu multă lume are ocazia să lucreze pentru compania americană Tesla, cea care vrea să revoluţioneze industria auto mondială cu modelele ei electrice. Chiar şi noi încurajăm în România aceste modele .

Vedeţi AICI cum ar fi decurs discuţia dintre Cristina Bălan şi premierul Cioloş

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ingineri,
romania,
cercetare,
tesla,
zf,
industria auto

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.