Disponibilizări masive la o primărie din vestul ţării! Peste o sută de funcţionari rămân şomeri

Postat la 27 februarie 2018 266 afişări

Noua organigramă a Primăriei Deva a fost adoptată de consilierii locali, iar conform acesteia numărul posturilor în cadrul primăriei va fi redus cu 109. Măsura a fost luată pentru reducerea cheltuielilor cu personalul şi pentru eficientizarea activităţii administraţiei locale, informau reprezentanţii primăriei.

Disponibilizări masive la o primărie din vestul ţării! Peste o sută de funcţionari rămân şomeri

„Numărul salariaţilor ce vor fi concediaţi va fi cunoscut la sfârşitul lunii martie, după parcurgerea tuturor procedurilor legale”, a informat Primăria Deva.

 

Consiliul Local a aprobat şi Regulamentul de organizare şi desfăşurare a examenului de testare profesională pentru persoanele ale căror posturi vor fi supuse reorganizării la nivelul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Deva şi al serviciilor publice din subordinea Consiliului Local. În 2017, circa zece milioane de euro au fost cheltuiţi pentru asigurarea salariilor angajaţilor primăriei. În vechea organigramă a primăriei erau aprobate 902 posturi, din care 843 sunt ocupate, scrie zhd.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.