DISPARIŢIA zborului MH370 - Malaysia confirmă că fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparţine unui Boeing 777: "Mergem în direcţia rezolvării misterului"

Autor: Mihai Draghici Postat la 31 iulie 2015 436 afişări

Fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion este al unui avion Boeing 777, cel mai probabil al aeronavei malaysiene dispărute în martie 2014, afirmă Abdul Aziz Kaprawi, adjunctul ministrului malaysian al Transporturilor.

"Cred că mergem în direcţia rezolvării misterului zborului MH370", a declarat Abdul Aziz Kaprawi, potrivit Deutsche Welle.

"Aceasta ar putea fi o dovadă convingătoare că avionul MH370 s-a prăbuşit în Oceanul Indian", a adăugat oficialul malaysian.

Pe fragmentul de fuselaj găsit pe o plajă din insula franceză La Reunion este scrisă seria "657 BB".

"Seria confirmă că este vorba de un fragment al unei aeronave Boeing 777. Informaţia a fost confirmată de compania Malaysia Airlines", a spus oficialul guvernamental.

Autorităţile australiene, care coordonează ancheta în cazul avionului malaysian, au anunţat că în următoarele 24 de ore se va stabili dacă fragmentul aparţine aeronavei dispărute.

"Suntem încrezători că fragmentul aparţine Cursei MH370", a declarat Martin Dolan, şeful Departamentului australian pentru Siguranţa Transporturilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
REUNION,
AVION
/actualitate/disparitia-zborului-mh370-malaysia-confirma-ca-fragmentul-de-fuselaj-gasit-pe-insula-reunion-apartine-unui-boeing-777-mergem-in-directia-rezolvarii-misterului-14659819
14659819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.