Dispare un model Dacia din portofoliul companiei. Unde se va produce noul Duster?

Autor: Alexandru Banu Postat la 22 septembrie 2017 1120 afişări

Trendul SUV-urilor compacte cu şapte locuri pare să fie luat în calcul...

Dispare un model Dacia din portofoliul companiei. Unde se va produce noul Duster?

Producţia Dacia Lodgy va fi oprita, iar modelul acesta va fi înlocuit de cu un SUV ori crossover cu şapte locuri. 

Trendul SUV-urilor compacte cu şapte locuri pare să fie luat în calcul şi de către Grupul Renault când vine vorba de lansarea unor noi modele. Mai mult, francezii iau în calcul eliminarea unui model actual care nu se mai înscrie în trendul european.

“Nu vom renunţa la piaţa modelelor cu şapte locuri, iar după ce ciclul de viaţă al lui Lodgy va ajunge la sfârşit, vom avea un nou model în ofertă. Nu va mai păstra acelaşi desgin deoarece segmentul monovolumelor scade, iar acelaşi lucru îl vedem şi la Renault Scenic şi vom merge către SUV-uri”, explică Marc Suss, directorul gamei global access în cadrul Grupului Renault.

IATĂ AICI ŞI UNDE VA FI PRODUS NOA DACIE DUSTER

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.